Lidmaatschap

Lidmaatschap-Contributie

Hou je van fietsen en wil je ervaren of fietsen bij TWC Valkenswaard iets voor jou is? Onze club biedt je de mogelijkheid om 1 maand gratis en vrijblijvend enkele proefritten te maken. Meld je hiervoor aan als introducé zodat je gedurende de introductie ritten verzekerd bent tegen ongevalsschade via de NTFU en tijdens de pauze kunt genieten van een kop koffie, aangeboden door de club. Als het fietsen bij onze vereniging je bevalt kan je daarna lid worden. Van onze leden verwachten we dat zij 2x per jaar meehelpen bij de toertochten die we organiseren. De opbrengst van deze tochten komt ten goede aan de koffiegelden en de extra activiteiten zoals het Fietsweekend, Diekirch en de sluitingsactiviteit.

Het lidmaatschap van TWC Valkenswaard loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt automatisch ieder jaar verlengd. Opzeggingen dienen vóór 1 december te worden ingediend.
Als lid van de vereniging ben je contributie verschuldigd. De contributie is opgebouwd uit twee delen, nl. een gedeelte dat bestemd is voor de NTFU en een gedeelte dat bestemd is voor TWC Valkenswaard.

De contributie voor seizoen 2023 bedraagt:

  • Hoofdlid:  € 75,00
  • Gezinslid: € 71,50

Bedragen zijn incl. NTFU afdracht voor 1 januari t/m 31 december.