ZONDAG 8 JANUARI 2017
SKODA-WILS NIEUWJAARSTOCHTDeze toertocht voert je door de prachtige bosrijke en licht heuvelachtige omgeving tussen Dommelen, Bergeijk en de Belgische grens. Ook dit keer is het roemruchte Euro Circuit in de route opgenomen. Er zal gereden worden onder auspiciën van de NTFU. Het is een prima gelegenheid om de extra pondjes van de afgelopen feestdagen er af te fietsen.

Afstanden en starttijden 2017:

  25 km, start is tussen 8.30 en  10.30 uur (1x pauze op 12,9km)
  40 km, start is tussen 8.30 en  10.30 uur (2x pauze op 12,9km én 27km)
  50 km, start is tussen 8.30 en  10.00 uur (2x pauze op 12,9km én 35km)

Startlocatie van onze januaritocht is steeds het clubhuis van Lion d'Or aan de Mgr.Smetsstraat 41 te Valkenswaard (nabij het EuroCircuit). De sluiting is om 13.00 uur.

Inschrijfgeld:
  voor jeugd tot 16 jaar: gratis
  voor 16 jaar en ouder: €5,00
  voor NTFU/VWB leden: €4,00
 Scan&Go aanwezig (geen voorinschrijving).

Bij de controlepost is er gratis soep, thee, sportdrank, peperkoek en stroopwafels. Deelnemers van de 40km en 55km lussen passeren de controlepost 2x.
Naast de bekende afstanden van 25 en 40km is er ook een extra uitdaging van 50km.
Op gevaarlijke plaatsen, bv. bij drukke wegen, zullen mensen van TWC Valkenswaard helpen bij het oversteken. De ambulancediensten zullen op de hoogte gebracht zijn en is er EHBO aanwezig.
Bij het clubhuis is een gratis bewaakte fietsenstalling, gratis parkeergelegenheid en een plaats om de fiets af te spuiten.

Deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden
Dragen van een valhelm is verplicht
Deelname op eigen risico
De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Rob Leenders 040-2019867

Zoals gebruikelijk zorgen de enthousiaste vrijwilligers van TWC Valkenswaard ervoor dat de tocht volledig is uitgepijld.
Duidelijk mag zijn dat niets ons te gek is om dit met bakken tegelijk te doen!
Verslag 2013
Geslaagde Nieuwjaarsrit.
De editie van zondag 13 januari is erg succesvol verlopen. De weergoden waren de organisatie dan ook goedgezind en de deelnemers werden verwend met een lekker zonnetje. De ongeveer 700 enthousiaste deelnemers waren dan ook uiterst tevreden. De route liep door de bossen rondom de Kempervennen, langs ‘de Maai’ in Bergeijk en had natuurlijk als hoogtepunt een rondgang over het befaamde Eurocircuit. Op dit laatste gedeelte lukte het niet iedereen om fietsend de pittige klimmetjes te bedwingen. De organisatie zorgde naast een perfect uitgepijlde route voor een bewaakte fietsenstalling en een gezellige bevoorradingspost. TWC Valkenswaard bedankt MSV Valkenswaard voor de toegang tot het Eurocircuit, FC Lion d’Or voor het gebruik van hun accommodatie als Start- en Finishplek en alle sponsoren voor hun steun aan dit mooie evenement.

Onze toertochten worden ook vermeld op de kalenders van:Paars: aanrijroutes naar de start